TEAM FIT 
Sampo Kirjovaara

Kuntosaliohjaus

Sampolla on vankka liikuntatausta, lajeina on ollut jääkiekko, itsepuolustuslajit, voimailu ja kuntosaliharjoittelu. Aktiivista ja tavoitteellista kuntosaliharjoittelua Sampolla on takana 20 vuotta.

Sampo on asiakkaalleen omistautuva, ja asiakasta kuunteleva valmentaja. Sampo on helposti lähestyttävä ja aina hyväntuulinen. Hänen työstään huokuu usko siihen, että kaikkia voi auttaa – aina painonpudottajista kilpailuun osallistuviin. Valmentajana hän on sekä vaativa että kovia treenejä teettävä alansa ammattilainen, joka jaksaa kannustaa ja uskoa valmennettavaan.

Kilpavalmennus

Sampo on kilpaillut kehonrakennuksessa vuodesta 2008 menestyksekkäästi. Sampo on moninkertainen Suomen mestari. Lisäksi Sampo on IFBB -kilpailu tuomari.

Sampon vahvuuksia ovat poikkeuksellisen viimeistelty fysiikka ja hyvä rakenne. Sampoa kutsutaankin ”Suomen kireimmäksi kehonrakentajaksi”. Valmennustaustaa löytyy kaikista fitness- ja bodylajeista, sekä niiden ulkopuolelta.

Ravintoneuvonta

Sampo noudattaa esimerkillisesti ympäri vuoden terveellistä ruokavaliota, keho on rasvattomassa kunnossa myös off-kaudella. Ruokavalion noudattaminen on Sampolle elämäntapa. Ruokavalio tukee niin urheilusuoritteita, lihasmassan kasvua kuin yleistä hyvinvointia.

Viimeistellystä fysiikastaan lajin parissa tunnettu Sampo omaa vankan tietämyksen ravinnosta. Sampo suunnittelee ravinto-ohjelmia niin kilpaurheilijoille, kuin harrastekuntoilijoille ja painonpudottajille.

Sampo Kirjovaara