TEAM FIT 
Johanna Koskinen

Kuntosaliohjaus

Johannalla on pitkä ja vankka liikuntatausta. Kuntosaliharjoittelua ja -ohjauksia hän on tehnyt yli kymmenen vuotta. Fysiikan muokkaamisesta lihaskuntoharjoittelun avulla Johannalla on laaja tietotaito ja näkemys. Fitness-lajeissa menestyminen ja oman fysiikan pitäminen kunnossa ympäri vuoden ovat esimerkki tuloksista, joita on mahdollista saavuttaa oikeilla valinnoilla.

Valmentajana Johanna on vaativa ja luja, mutta kannustava ja avoin. Treenit viedään loppuun saakka, tehokkaasti ja turvallisesti, haastaen asiakasta ylittämään itsensä. Johanna suhtautuu työhönsä suurella sydämellä ja todella omistautuu valmennettavilleen.

Oli tavoitteenasi painonpudotus, lihasmassan hankinta tai muu fysiikan muokkaus, Johannan ammattitaitoinen opastus auttaa sinua kohti tavoitteitasi!

Kilpavalmennus

Johanna on kilpaillut menestyksekkäästi body fitneksessä vuodesta 2011. Saavutuksina tulokas sarjan voitto 2011, yleisen sarjan kärkisijoja ja SM-kilpailujen 5. sija. Vuonna 2012 kilpailuissa voitto yleisessä sarjassa karsintakilpailussa ja SM-kultaa sarjassa BF + 168cm.

Naisvalmentajana näkemys fitness-lajeista on kattava, niin fysiikan muokkaamisen, esiintymisen, stailauksen kuin dieetin fysiikalle asettamien vaatimusten suhteen. Mikäli tavoitteenasi on kilpailla fitness-lajeissa, ota yhteyttä! Kilpailutasolle menestyksekkäästi nouseminen on pitkäjänteisen ja suunnitelmallisen työn tulosta.

Ravintoneuvonta

Tavoitteellisessa kehonmuokkaamisessa ja terveyden edistämisessä, sekä ylläpitämisessä on ruokavaliolla ratkaiseva merkitys. Tavoitteisiisi päästäksesi ruokavalion tulee olla tarpeitasi tukeva ja toimiva. Tavoitteena on löytää sinulle sopiva tapa ruokailla, elämäntapa jota noudattaa jatkossakin. Ravintorikas ja monipuolinen ruokavalio on panostus hyvinvointiisi ja terveyteesi!

Johanna Koskinen