Personal Trainer palvelut

Personal Trainer

Yksilövalmennukset eli Personal Trainer muokkautuu vastaamaan juuri sinun tarpeitasi ja tavoitteitasi. Hinta määräytyy valitsemasi kokonaisuuden mukaan. Kuntosaliharjoittelu tapahtuu Lahden ja Kouvolan alueella. Kuntosaleja joissa ohjaamme ovat Wellnexgym Lahti, sekä  Kuntokeskus Ykkönen, Kouvola. Ulkoharjoitukset ja lajiharjoitukset sovitun mukaan.

Personal Trainer on henkilökohtaista valmennusta, joka räätälöityy juuri sinun tarpeittesi mukaan. Tavoitteemme valmentajina on auttaa sinua löytämään sinulle toimivin ja tuloksellisin harjoitusohjelma ja ruokavalio, kuunnella tarpeitasi ja laatia kokonaisuus joka sopii juuri sinulle. Asiakassuhteen alussa kartoitamme yhdessä tavoitteesi ja toiveesi ja laadimme niiden pohjalta sinulle optomoidun Personal Trainer kokonaisuuden.

Tiimiläisenä saat myös pääsyn suljettuun FB-ryhmään, jossa mahdollisuus myös vertaistukeen muilta ryhmäläisiltä.Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua tiimipäiville, luennoille ja muihin tiimitapahtumiin etuhinnoin.

Personal Trainer tiimimme takaa, että sinulla on takanasi alueen ( Lahti, Päijät-Häme, Kouvola ) menestyksekkäin ja ammattitaitoisin valmennustiimi.

Team Fit valmentajilla on pitkä ja vankka valmennus - ja liikuntatausta. Tarjoammekin Personal Trainer palveluita niin huippu-urheilijoille kun vasta liikuntaharrastusta aloittaville.

Ota yhteyttä Hinnasto

 

Yksilövalmennus

PERSONAL TRAINER

1 kk yksilövalmennus

  • Yksilöllinen treeniohjelmat
  • Yksilöllinen ruokavalio
  • Päivitykset ohjelmiin tarpeen mukaan
  • Yhteistreenejä 2kpl / kk. Kesto 60min / treeni
  • Viikottaisen yhteydenpidon / raportoinnin

Valmennuksia myös erityistilaisuuksiin

Tarjoamme myös aktiviteettejä ryhmille. Virkistyspäivä yrityksesi henkilökunnalle, treenipäivä kaveriporukalle tai kuntoilua teemajuhliin! Voimme järjestää myös luentoja koskien kuntoilua ja terveellistä ruokavaliota. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä minkälainen paketti teille soveltuisi parhaiten.

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää

Johanna Koskinen

050 5629 818

johanna@teamfit.fi