Mentaali- ja motivaatiovalmennus

Uskalla tavoitella unelmiasi ja asettaa tavoitteesi korkealle! Tavoitteen tulee olla riittävän haastava motivoidakseen ja samalla riittävän konkreettinen, jotta se tuntuu mahdolliselta saavuttaa. Tavoitteeseen pääsyyn auttaa hyvä itseluottamus, usko itseensä, tekemisen mielekkyys ja hyvä tukiverkko prosessin aikana.

Me pyrimme valmentamaan asiakasta kokonaisuutena, kunnioittaen asiakkaan arvoja, tarpeita ja toiveita. Pyrimme kannustamaan ja opastamaan valinnoissa kohti päämäärää. Henkilökohtainen ja avoin valmennussuhde on meille periaatteena. Yhdessä löydämme juuri sinulle sopivan tavan elämänmuutokselle. Löydämme ne välitavoitteet ja työskentelymallit, jotka mahdollistavat onnistumisesi. Meille tavoitteesi ja unelmasi ovat yhteispeliä ja taustajoukkona autamme sinua eteenpäin kohti tavoitteitasi.

Järjestämme luentoja ja kahdenkeskisiä keskustelutilaisuuksia, joissa läpikäymme työkaluja motivaation ylläpitoon ja rakentamiseen. Tavoitteena löytää juuri ne SINUN sisäiset motivaatiotekijäsi, jotka toimivat voimavarana projektissasi.

Kilpaurheilijalla henkinen valmennus ja henkinen valmius ovat merkittävä osa huippusuoritusta. Kilpaurheilijalle onkin erityisen tärkeää, että valmennussuhteessa hänet huomioidaan kokonaisuutena ja henkinen puoli otetaan osaksi valmennusta.

 

Valmennuksia myös erityistilaisuuksiin

Tarjoamme myös aktiviteettejä ryhmille. Virkistyspäivä yrityksesi henkilökunnalle, treenipäivä kaveriporukalle tai kuntoilua teemajuhliin! Voimme järjestää myös luentoja koskien kuntoilua ja terveellistä ruokavaliota. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä minkälainen paketti teille soveltuisi parhaiten.

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää

Johanna Koskinen

050 5629 818

johanna@teamfit.fi