Janni Hussi

Ulpu Silvennoinen

Joulukuussa 2015 jouduin lopettamaan rakkaan ”harrastukseni”, nyrkkeilyn, olkapäissä esiintyneiden vaivojen ja jatkuvan painonvedon takia. Kuitenkaan kilpaurheilua en halunnut jättää, sillä urheilu oli ollut kuitenkin iso osa jokapäiväistä arkeani (aamutreeni, iltatreeni, leirit, kisamatkat..).

Lopettamisajatusten aikoina tuli paljon mietittyä erityisesti niitä asioita mitkä urheilussa tuo itselle mielihyvää ja missä sitä voisi olla hyvä, jotta siinä vielä joskus voisi kilpailla 

 -No, peruskuntokauden puttitreenit olivat olleet lähellä sydäntä ja jotenkin kaipasinkin sekä samalla ihailinkin lihaksikkaampaa ulkomuotoa.
 
 Siitä sitten tammikuussa suuntaisin salille ja otin 3 kk tutustumispaketin. Salitreeni kirjaimellisesti osui ja upposi heti alusta alkaen ja tuntu heti omalta jutulta. Tekeminen tosin alkuun oli kyllä vähän räpeltämistä kun ei miun lihakset olleet tottuneet vastaavaan harjoitteluun.
 
 -Mutta mitä pidemmälle mentiin, sitä enemmän palo salitreenin kasvoi.
 
 Ja koska halusin kehittyä mahdollisimman hyvin, niin tiesin, että tarvitsen valmentajan. Huhtikuussa 2015, saamani suositusten myötä, otin yhteyttä Sampoon ja kerroin, että haluaisin tulevaisuudessa kilpailla Body Fitneksessä ja siitä tämä meidän yhteistyö sitten lähti käyntiin 
 
 Ihan ensimmäisissä yhteystreeneissä mie opettelin treenaamaan oikein ja järkevästi. Luulis, että ylätalja ja reidenojennus on helppoja liikkeitä, mutta ei ne vaan miule semmoisia olleet, olin niissä ihan surkea. Siitä me sitten lähdetiin kehittämään näitä heikkouksia ja vapaiden painojen avulla oon miekin oppinut käyttämään laitteita   
 
 –Asioiden oivaltaminen ja oman pään ylittäminen on kyllä tämän homman suola ja sokeri. Pitää olla halua oppia uutta ja kyky ottaa opikseen, ilman virheitä ei pääse eteenpäin.
 
 Enkä usko, että olisin ikinä onnistunut yksin saamaan tätä kehitystä aikaiseksi, mitä me nyt kahdessa vuodessa ollaan Sampon kanssa tehty. Tämä aika on ollu ihan parasta ja nautin treenaamisesta yli kaiken. -Täysillä vaan, loppuun asti ;)
 
 Oon myös enemmän kuin tyytyväinen meidän tiimin tarjoamaan tukeen ja ohjaukseen sekä ihaniin tiimikavereihin <3