Toni Ahonen

Toni Ahonen

Moi!

Olen Toni 31 vuotias kehonrakentajan alku Hollolasta.Perheeseeni kuuluu vaimoni Sari, kaksi lasta ja laiska ranskanbulldoggi. Kuntosali  on ollut iso osa elämääni jo 15vuotiaasta lähtien jolloin aloittelin salilla käynnin koska tarvin voimaa muihin lajeihin mitä vielä tuolloin harrastin.Samoihin aikoihin sain käsiini sen aikaisia kehonrakennuslehtiä ja katselin niissä olevia kisaajia ja tein päätöksen että tuolta minäkin tahdon joskus näyttää ja sillä tiellä ollaan edelleen.Salilla pyrin käymään 4-5kertaa viikossa ja nykyään koitan panostaa treeneissä enemmän liikkeiden puhtauteen ja pitempiin sarjoihin kuin pelkkiin kiloihin tangossa.

Kilpaillut olen tähän mennessä 5kertaa ja parhaat saavutuksen on vuodelta 2010 saavutettu noviisien raskaan sarjan 5sija sekä syksyn 2015 Jyväskylän karsintojen raskaan sarjan 4sija.Seuraavat kilpailut olen suunnitellut syksylle 2016 tai 2017 riippuen siitä miten pystyn kehittymään tässä seuraavien kuukausien aikana.

Sampon kanssa aloitettiin yhteistyö loppuvuodesta 2013 ja paras Toni tähän asti saatiinkin lavalle tänä syksynä. Sampo on valmentajana vaativa ja ihmisenä erittäin mukava ja ystävällinen ja voinkin suositella hänen palveluitaan kaiken tasoisille treenaajille.

Train Hard No excuses!!