Sanna Latvala

Tiina Husu

Hei vaan kaikille,

täällä kirjoittelee Tiina, Teamfit:n onnelinen tiimiläinen.

Kirjovaaran Sampon kanssa treenit aloiteltiin talvella 2015 ja ihan alusta. Joitakin satunnaisia salikäyntejä nuoruudessa oli ollut mutta ei mitään kunnon treenaamista. Liikuntaa olen tykännyt aina kyllä harrastaa mutta eri lajien muodossa.

Loppuvuodesta 2015 siirryinkin sitten Koskisen Johannan valmennukseen.  Ruokavalio ja tyyli treenaamiseen sai uuden käsityksen. Treeneissä keskitytään aina siihen tuntumaan ja ettei mihinkään vain satu. Johanna keskittyy aivan ihailtavan ihanalla tavalla aina asiakkaaseen yhteistreenin aikana . Kuuntelee ja ymmärtää sekä puskee vaan eteenpäin hyvällä draivilla niin, että omia enkkoja pääsee tekemään. Fiilis on yhteistreenin jälkeen aina aivan huippu! Kerta viikkoon yhteistreenejä vedetään ja niistä on tässä vuosien varrella tullut kyllä se viikon kohokohta mitä aina yhtä innolla odottaa!

Sitten on vielä nämä ihanat ja kannustavatt tiimikaverit. Mikä voimavara ja rikkaus,että tiimin sisältä olen uusia ystäviä ja treenikavereita saanut. Huippua vetää yhteistreenejä ihmisten kanssa keillä samanlainen elämänasenne ja palo tähän salitreenaamiseen. Myös yhdessä pidettävät tiimipäivät ovat sellaista rautaista tekemistä hyvällä ja kannustavalla porukalla. Tähän tiimiin on hyvä kuulua ja valkku on kyllä se mitä parhain.