Sanna Latvala

Pepita Ravantti

TEAM FIT
PEPITA RAVANTTI

2018 Body fitness +163 sarjan Sm voitto ja overall voitto

2018 Nordic Cup 2. sija

2018 MM-kilpailussa 10 sija.

2017 Junior Cup 1. sija ja overall voitto

2017 Junioreiden MM-kilpailussa 5 sija.

 

Liikuntaneuvoja/toiminnallisen harjoittelun Personal trainer

Oma liikuntataustani tulee kilpa-aerobicin ja eri tanssilajien parista, joissa kilpailin vuosina 2006- 2014. Kilpailemisen loputtua aloin kiinnostumaan entistä enemmän kuntosaliharjoittelusta. Alussa halusin olla vaan parempi versio itsestäni ja oppia treenaamaan kunnolla. Opiskelin itseni liikuntaneuvojaksi ja toiminnallisen harjoittelun Personal traineriksi, imin uutta tietoa hyvinvoinnista ja terveydestä, ja minua vei eteenpäin palava halu oppia koko ajan lisää.

Pikku hiljaa kiinnostus fitness-lajeja kohtaan alkoi heräilemään ja päätin ottaa yhteyttä Johanna Koskiseen. Kaipasin haasteita, tavoitteellisuutta ja jännitystä, jota vain kilpailemalla voi saavuttaa. Johannan opeilla alkoi kova treeni tuottamaan tulosta ja fysiikka muokkautumaan toivottuun suuntaan, lähdettiin suuntaamaan katsetta kohti syksyn 2017 Nordic Fitness Expoa.

Kisat menivät yli odotusten ja kirkkaimman kultaisen kanssa saatiin astella kotiin. Sama toistettiin 2018 vuonna uudestaan Suomen mestaruudella, ja voiton nälkä jäi jäädäkseen.

En olisi kuitenkaan päässyt näihin tuloksiin ilman tiimiltä saamaani tukea. Tiimiläisten lämminhenkisyys ja yhteisöllisyys on ollut tärkeä voimavara sekä kehityskaudella, että dieetin aikana. Olen todella onnellinen, että saan nyt toimia tiimin toisena valmentajana jakaen ammattitaitoa ja oppeja eteenpäin. Minua nähdään tiimipäivillä ja reissuilla valmennushommissa mukana.