Mirka Hietanen

Mirka Hietanen

Fitness mallikilpailussa sijalla 2 v.2015

Valmennus-suhteeni Johannan kanssa alkoi, kun aloin valmistautua Fitnessmalli 2015-kilpailun finaaliin. Halusin itselleni ammattitaitoisen valmentajan, jonka avulla olisin lavalla upeassa kunnossa fyysisesti ja henkisesti. Minulla ei ollut aiempaa kokemusta fitness-kilpailuista, tai edes treenaamisesta valmentajan kanssa. Päälajini on tanssi, salitreenaamiseen olin perehtynyt aivan omin avuin. En oikeastaan tiennyt mitä vaatia valmentajalta, mutta heti tavattuani Johannan, ajattelin, että hän on täydellinen ihminen auttamaan minua tavoitteessani.

Johannan valmennuksessa koin, että minusta pidettiin huolta ja ajatuksiani kuunneltiin. Sain selkeät ohjeet ja aivan mahtavaa kannustusta koko valmennuksen ajan.  Yhteistreenit antoivat aivan käsittämättömän paljon motivaatiota ja iloa. Ajoin aina Tampereelta Lahteen treenaamaan Johannan kanssa ja vaikka mieli olisi ollut maassa meno matkalla, lähdin kotiin hymyillen ja innoissani. Opin suhteellisen lyhyen valmennuksen aikana todella paljon uutta treenaamisesta ja ravitsemuksesta. Noita oppeja olen hyödyntänyt vielä valmennuksen loputtuakin.

Johannasta huokuu innostus omaan työhönsä. Hän on aivan ihana lämmin ihminen, joka on ymmärtäväinen ja osaa tsempata, mutta on silti jämpti. Johannalla on ammattitaitoa, omakohtaista kokemusta kisaamisesta ja luonnollinen kyky toimia ihmisten kanssa. En olisi voinut toivoa itselleni parempaa valmentajaa ja suosittelisin häntä aivan koska tahansa!

-Mirka