Sanna Latvala

Mira Ahola

Olen nuorena liikunnan ilot löytäessäni ollut aina hyvin motivoitunut siihen, mitä ikinä rupeankaan harrastamaan. Lajitaustaani kuuluu vahvasti tanssiminen erilaisissa harraste- ja cheerporukoissa, kunnes oheen keksin lisäksi kuntosaliharrastuksen. 
 
Rupesin säännöllisesti treenaamaan omia metodeitani noudattaen vuonna 2013, vaikka todellisuudessa en tiennyt yhtään mitä tein; treeneistäni puuttui kokonaan suunnitelmallisuus sekä progressiivisuus, eikä nuoren tytön elämäntavoissakasn ollut mitään, mikä tukisi haluttuja tuloksia. Tavoitteenani tällöin oli saada atleettisen näköinen vartalo, jossa dominoivana olisi alavartalo pyöreine pakaroineen ja isoine reisineen. 
 
Vasta kolme vuotta treenattuani havahduin siihen ajatukseen ensimmäisen kerran, että teen mahdollisesti jotain väärin, kun haluttuja tuloksia ei tuntunut tulevan näinkään pitkän ajan saatossa. 
 
Lokakuussa 2017, poikaystäväni rohkaisemana uskaltauduin palkkaamaan ensimmäisen valmentajani ikinä; Johannan. Fitnesslajeihin olin tutustunut jo aiemmin samaisen poikaystäväni kautta, jolta kimmokkeen kisaamiseen itsekin sain. Ryhdyimme Johannan kanssa suunnittelemaan kisatavoitetta ja tekemään heti kovasti duunia asetettujen tavoitteidemme eteen. Tavoitteena oli saada tämä laiha ja pieni tyttö kisaamaan Bodyfitneksen yleisessä sarjassa vuonna 2019. 
 
Kehittymiseni nousi Johannan valmennuksen alaisena täysin uudelle levelille, ja huomasin vartaloni reagoivan  uudenlaiseen ärsykkeseen erittäin vastaanottavasti. Olen oppinut Johannalta treenaamisesta enemmän, kuin ikinä ennen, enkä voisi olla kiitollisempi yhteistyöstämme.
 
Valmentajana hän on ehdoton, mutta erittäin ymmärtäväinen ja empaattinen. Johanna osaa mukautua asiakkaan tarpeisiin ja luoda juuri oikeanlaisen valmennustavan yksilöllisesti jokaiselle. 
 
Projektimme huipentuu keväällä NFEhen 2019. Kisapreppi on sujunut erinomaisesti, eikä tästä kokemuksesta ole itselläni mitään pahaa sanottavaa; kaikki on sujunut yli odotusten ja olen täysin lautautunut tuleviin kisoihin. 
 
Vahva suositus ja valtava kiitos PT Team Fitille ja Johannalle!