Maria

Maria

Yksilövalmennus

Olen Maria, 29 vuotias lähihoitaja. Työskentelen lastenhoitajana päiväkodissa. Kipinän treenaamiseen sain tavattuani mieheni Markuksen n. 7 vuotta sitten. Silloin kävin salilla satunnaisesti, harrastusmielessä.

Nykyään treenaan ihan kilpailumielessä. Sen kipinän sain vuoden 2012 Fitness-kisoista. Siinä yleisön seassa katselin sen vuoden kilpailijoita ja huomasin ajattelevani että tuonne minäkin tahdon.

Salillemme oli juuri tullut uudet valmentajat ja tutustuin Sampo Kirjovaaraan. Tuohon mukavaan ja lihaksikkaaseen mies valmentajaani. Aloitin Sampon valmennuksessa tämän vuoden tammikuussa, eli reilu puoli vuotta ollaankin tässä jo keretty tekemään kivasti yhteistyötä, josta olen kyllä saanut todella paljon irti. Niin teorian puolelta kuin ihan käytännön asioissa.

Meidän yhteiset treenit on aina rankkoja ja Sampo osaa kyllä ottaa minusta kaiken irti. Treenin jälkeen onkin hyvä olo, kun tietään että on oikeasti tehnyt kaikkensa ja viimeiseen asti. Yksinkin treenatessani pyrin aina tekemään Sampon ohjeiden ja oppien mukaisesti. Puhtaasti, puristaen ja loppuun asti.

Tarkoituksena olisi nousta lavalle vuoden/kahden sisällä, riippuen kunnostani. Siinä kohtaa luotan täydellisesti Sampon mielipiteeseen, tietoon ja taitoon. Alku näyttää lupaavalta ja lihasmassaa on alkanut tarttumaan kivasti, kuten myös voimatasot on noussut huomattavasti. Minusta on kiva tehdä täysillä ja suurilla painoilla. 

Ruokakin on alkanut kivasti maistumaan. Lähtökohta oli todella huono. Söin ehkä yhden lämpösen aterian päivässä jos muistin/jaksoin. Nykyään syön sen seitsemän kertaa päivässä, treeni protskut mukaan lukien. Paino on onneksi pysynyt kurissa, vaikka kalorit on melkein triplaantunut lähtökohtaan verrattuna. 

Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen PT TEAM FIT:n tarjoamaan tukeen ja ohjaukseen ja odotan aina innolla yhteisiä treenejä Sampon kanssa, koska silloin hiki lentää.

Nähdään siis salilla!