Kiira Eloranta

Kiira Eloranta

Olen Kiira 23 vuotias Vantaalainen Bikini Fitness-urheilija. Matkani kohti kisoja alkoi vuonna 2014, kun lähdin etsimään itselleni sopivaa valmentajaa ja tiimiä. Salitreeniä olin itsenäisesti tehnyt jo muutaman vuoden. Halusin kehittyä enemmän ja oikeaan suuntaan, joten tähän tarvitsisin ammattilaisen apua näyttämään oikeaa tietä. Kävin IFBB-sivujen tiimejä läpi ja tapasin muutaman valmentajan. Joulukuussa 2014 kun tapasin Johannan, niin heti alussa huomasin, että tässä se nyt on. Johanna on se oikea valmentaja minulle, kenen kanssa lähdetään tätä kisaprojektia työstämään. Näin alkoi yhteistyömme kohti Kulttuuritalon Fitness Classic 2016 Bikini Fitness Juniori -kisoja.

Yhteistyömme on sujunut erittäin mallikkaasti ja olen kehittynyt huimasti vuosien aikana. Kroppa on muokkautunut enemmän Bikini Fitnekseen sopivammaksi, mutta töitä riittää vielä, koska nälkä kasvaa syödessä ja aina haluan kehittyä lisää! Johanna on valmentajana vaativa, mutta erittäin hyvä sydäminen. Hän on aina tunteella mukana ja yhdessä ollaan itketty ja naurettu tämän matkan aikana. Hän on myös ymmärtäväinen ja löytää aina sopivan ratkaisun asiaan kun asiaan, eli koin että ajatuksiani kuunneltiin. Yhteistreeneistä saa paljon motivaatiota ja Johannalle olen aina voinut kertoa ilot ja surut. Valmennus-suhteen tärkeimpiä tekijöitä ovat luottamus ja rehellisyys. Valmentajan ja valmennettavan täytyy luottaa toisiinsa ja olla rehellisiä toisilleen koko suhteen ajan.

Fitness Classic 2016 Bikini Fitness Juniori -163 cm sarjassa napsahti SM 5. sija, mikä oli kyllä todella kova suoritus. Taso oli erittäin kova ja vasta silloin tajusin, että tämä on minun juttuni. Eli tulevaisuudessa tulen kisaamaan uudestaan ja jatkan Johannan kanssa yhteistyötä. En voisi parempaa valmentajaa toivoa ja olen erittäin kiitollinen Johannalle kaikesta!