Sanna Latvala

Johanna Saunamäki

Heips!
 
Olen Johanna Saunamäki, 21-vuotias salihullu fysioterapeuttiopiskelija. Olen lapsesta asti ollut todella urheilullinen ja harrastanut lajeja ihan laidasta laitaan. Teinivuosina kuitenkin harrastaminen jäi pariksi vuodeksi, kun lopetin jalkapallon. Tiesin koko ajan, että haluan liikkua ja haluan tehdä jotain, missä pääsen antamaan kaikkeni treeneissä. Laji vain puuttui. Pikkuhiljaa löysin tieni kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille. Siitä se kaikki lähti. Kerran kun näintuloksia, halusin vain kehittyä entistä enemmän.
 
Olin tällöin 17-vuotias enkä tiennyt fitnesslajeista mitään. Minulla oli vain kova palo treenata täysillä ja kasvattaa lihasta. Tavoitteiden kasvaessa aloin etsiä itselleni valmentajaa, mutten tiennyt fitness alalta yhtäkään nimeä. Aloin selvitellä asioita ja otin yhteyttä eri valmentajiin, kunnes sain tiedon Johannasta ja hän vastasi minulle ”Mielelläni ottaisin sinut valmennettavaksi” ja tuolloin kirjaimellisesti hypin ilosta, koska tiesin, että siitä alkaisi minun matkani kohti unelmia!
 
Nyt olen ollut Johannan valmennuksessa nelisen vuotta, enkä voisi toivoa parempaa valmentajaa. Johanna valmentaa suurella sydämellä ja intohimolla. Hän tuntee valmennettavansa ja ottaa jokaisen vastaan yksilönä. Matkan varrella Johanna on aina myötäelänyt kanssani niin ilot kuin surutkin.
 
Aloitin valmennuksen 2013 koska halusin kilpailla. Monen terveysongelman ja vastoinkäymisen jälkeen pääsin vihdoin toteuttamaan unelmani, ja nousin kuin nousinkin lavalle junioreiden bikinifitness +168cm sarjassa Fitness Classicissa 2017. Sieltä jäi käteen junnujen SM 6. sija ja kova motivaatio jatkoa ajatellen. LET THE GAINS BEGIN! ;)
 
Olen oppinut paljon treenaamisesta, ravinnosta ja palautumisesta, mutta ennen kaikkea olen oppinut terveestä suhtautumisesta lajia kohtaan. Olen oppinut, että olen voittaja silloin kun olen tyytyväinen omaan kuntooni ja kun pystyn rehellisesti sanomaan: minä tein kaikkeni, parempaan en olisi pystynyt. Niin lavalla kuin joka ikisellä yksittäisellä treenilläkin.