Sanna Latvala

Jenni Alatalo

Kuntosalin ihmeelliseen maailmaan hyppäsin vuonna 2011 silloisen harrastukseni taitoluistelun ohella joten muutamia vuosia myöhemmin luisteluharrastuksen loputtua tuntui luontevalta siirtyä kokonaan kuntosalin puolelle. Aluksi kävin kuntosalilla vain sen vuoksi että se oli kivaa ja vaikka en juurikaan reenaamisesta mitään tiennyt ja salillakin kävin epäsäännöllisen säännöllisesti, rakastuin kuitenkin punttien kanssa heilumiseen jo tuolloin.

Kun ajassa tullaan etiäppäin aloin pikkuhiljaa koko ajan enemmän ja enemmän kiinnittämään huomiota ruokavaliooni sekä reeneihini, sain myöskin erään pt:n hieman neuvomaan minua mutta pian huomasin jälleen olevani omillani joten päätin vihdoinkin tehdä unelmistani totta ja hankkia itselleni valmentajan joka olisi oikeasti ammattitaitoinen ja keneltä löytyisi silmää sekä tietotaitoa omia tavoitteitani ajatellen.

Heinolassa pienellä paikkakunnalla asuessani valmentaja tarjonta ei ole turhan laaja joten käänsin katseeni heti läheisen paikkakunnan Lahden suuntaan. Lahden valmentaja tarjonnasta silmäni osuivat samantien TeamFit:tiin ja etenkin Johannaan, kenestä olin jo aikaisemmin kuullut paljon hyvää ja tuolloin rohkaistuin tekemään sen liikkeen että laitoin Johannalle sähköpostia joskos pääsisin hänen valmennettavakseen.

Tuosta päivästä kun ensimmäisen kerran Johannan eteen astelin on kulunut aikalailla vuoden päivät ja en voisi olla onnellisempi päätöksestäni lähteä hänen kanssaan tätä matkaa kulkemaan. Sain kerta heitolla maailman hyväsydämmisimmän, mutta kuitenkin samalla vaativan ja ammattitaitoisen valmentajan sekä myöskin super ihanan tiimin TeamFitin. Tulloin rohkenin myöskin ensimmäistä kertaa vihjaamaan alan ammattilaiselle haaveestani hypätä Body Fitness lavoille ja tätä tavoitetta silmällä pitäen tehdään töitä, jotta vielä jonakin päivänä tämä haave astuisi toteen.

Kuluneen vuoden aikana ollaan treenejä saatu vietyä eteenpäin, fysiikkaa muovaantuu jatkuvasti oikeaan suuntaan ja mikä tärkeintä Johanna on saanut minussa muutoksia aikaan myöskin pääkoppani sisällä ja moneen asiaan on astunut järki mukaan entisen laputsilmillä menon tilalle.  Olen myöskin saanut parannettua vaivaiset olkapääni kuntoon, Johannan opastuksella ja esimerkiksi ennen rinnan treenaaminen ei tullut kuuloonkaa, mutta tänäpäivänä olen voinut ottaa jo raskaampiakin punnerruksia mukaan kyseiselle lihasryhmälle.

Yksin tähän kaikkeen en olisi ikinä pystynyt ja tästä ei voi muuta kuin jatkaa hymyissä suin tekemistä ja nauttia treenaamisesta, tuli treeni tehtyä sitten oma toimisesti, ystävänkanssa, Johannan tarkan silmän alla tai vaihtoehtoisesti ihanien inspiroivien tiimikavereiden seurassa <3
 

TeamFit on ehdottomasti ollut elämäni KUNINGASIDEA!