Anna-Mari

Anna-Mari

Yksilövalmennus

Valmennusyhteistyömme Johannan kanssa alkoi 2013 jolloin liityin Team Fitin valmennettaviin. Johannalla on silmää lajiin ja on itsekin ehtinyt luoda menestyksekkään kilpauran bodyfitneksessä, joten hän näki heti kehityksen paikat fysiikassani. Entinen voimatyylinen treenaamiseni sai väistyä ja tilalle tuli enemmän bodyfitneksessä haettavia ominaisuuksia kehittävä treenitapa. Tulostakin alkoi syntymään tasaiseen tahtiin ja fysiikka muokkautumaan tasapainoisemmaksi.

Dieetti sujui hyvin ammattitaitoisen valvovan silmän alla. Olimme löytäneet jo harjoituskaudella keholleni toimivat suhteet makroihin, jolloin aineenvaihdunta toimi myös dieetillä hyvin ja jaksoin sekä pysyin terveenä. Tuloksena ensimmäisestä yhteisestä kisavalmennuksesta sijoituin toiseksi bodyfitneksessä, +168cm sarjassa. Ilman Johannaa en olisi päässyt elämäni kuntoon sekä nauttia näin huikeasta saavutuksesta!

Koen että saan yksilöllistä valmennusta ja ohjelmissa otetaan huomioon juuri se missä minulla on kehittämistä. Johannalta saan rehellistä sekä suoraa palautetta ja hän osaa myös vaatia tarpeeksi mutta myös kehuja tulee kun on ne oikeasti ansainnut. Kannustus tekemiseen sekä henkisen puolen tsemppaaminen on ollut mahtavaa, on hienoa että ihminen huomioidaan fyysisen puolen lisäksi myös henkisellä tasolla.

Tiimi kaiken kaikkiaan on kuin yhtä suurta perhettä, kaikki tiimiläiset sekä PT:t ovat aivan mahtavaa porukkaa ja tuntuu että on aina tervetullut mukaan!

Yhteinen taipaleemme jatkuu ehdottomasti, Johannan valmennukseen pääsy on yksi urani merkittävimmistä sekä eteenpäin vievistä asioista. Luotan täysin ohjeisiin ja neuvoihin, minusta pidetään todella hyvää huolta. Kiitos Johanna ja Team Fit!